Welcome to Sitoo Support

FAQ

Aktuellt

Sitoo POS 1.13 i App Store

Uppdateringen innehåller bland annat uppgraderat gränssnitt och nya funktioner.

Läs mer »

Checklista Sitoo POS

Checklistan för Sitoo POS innehåller viktiga och steg inför lanseringen av din nya kassasystem från Sitoo. Checklistan innehåller guider som lär dig mer om vad du behöver göra.

Läs mer »

Uppdatera Sitoo POS till Native

Nu lanserar vi en uppdaterad version av Sitoo Kassasystem med en mängd nya funktioner, vilket bl.a. möjliggör att ha en extrakassa i din iPhone. Läs mer om hur du uppdaterar kassan och tar del av alla nya funktioner här.

Läs mer »